USA: UFO-lobbing
Re: USA: UFO-lobbing
To Ty twierdzisz, że to są zręczne mistyfikacje. Dla mnie natomiast Disclosure Project jest jednym z wiarygodnych dowodów. Dla Ciebie może nie być, ale jeśli ktoś potrzebuje włożyć kosmicie palec do oka, żeby się przekonać, że on jest prawdziwy to nawet dowód w postaci zobaczenia na własne oczy takiego osobnika nie utwierdzi Cie w przekonaniu, że oni istnieją. To zawsze pozostanie subiektywne zdanie.
Ostatnio zmieniony sob maja 30, 2009 12:05 pm przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Pantanal wcale nie przekreśla zjawiska U.F.O a twierdzi tylko, że niektóre z tych historii to dezinformacja lub kłamstwo.
Przedstawiają swoje przypadki zetknięcia sie z tym zjawiskiem. Uważasz, że każdy znich gdyby opowiadał dokładnie taką samą historię to byliby oni wszyscy wiarygodni? przecieżoni pracują w różnych miejscach, jeden widział coś w powietrzu bo był pilotem inny dostał wezwanie, że rozbiło sie coś. To chyba logiczne, że są różne przypadki. Widać, że gubisz się trochę w swoim toku rozumowania. No ale wiesz, zaprzeczać można każdemu, tylko jakie kontrargumenty na ich słowa??
Zaraz zaraz... spokojnie, bo jak najwyraźniej Panowie wchodzicie w ogólny spór na temat rzetelności świadków i wszelkich ufo-dowodów. Chciałbym przypomnieć, że temat artykułu dotyczy konkretnego zjawiska tzw. ufo-lobbingu. Proszę również by osobiste animozje schować do kieszeni lub przenieść na prywatne komunikatory. Dyskutujemy posługując się argumentami.
-
- Początkujący
- Kontakt:
I do czego to prowadzi ?! Ufo lobbing - wyraz cywilizacji śmierci. A gdzie Chrystus lobbing - on jest środkiem na każdy kryzys i prawdziwą niebiańską istotą nie ufo. Owszem są różne fenomeny - sam widziałem - ale bez przesady.
-
- Początkujący
- Kontakt:
i to jest własnie zło które przemawia przez ludzi - zgłoszę twój post do moderacji // przepraszam za off topic
Ostatnio zmieniony sob maja 30, 2009 2:05 pm przez grzesiek_m, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='grzesiek_m' post='54442' date='sob, 30 maj 2009 - 16:04']i to jest własnie zło które przemawia przez ludzi - zgłoszę twój post do moderacji // przepraszam za off topic[/quote]
Przyjąłem raport ale niestety nie widzę powodów do moderacji.
Koniec offtopic.
Przyjąłem raport ale niestety nie widzę powodów do moderacji.
Koniec offtopic.
Jako członek managementu forum (miarka cierpliwości mi się przebrała), proszę o zaprzestanie takich praktyk w swoich wypowiedziach co po nie których. Jeżeli dyskusja nie wróci na właściwy tor, temat ten jak i parę innych zostanie chwilowo zamknięty, a co do niektórych zastosowane środki zapobiegawcze w postaci ostrzeżenia, w przypadkach ciężkich zawieszenie konta. Przy tym upominam także wszystkich innych użytkowników, którzy chętnie podjęliby dyskusję za innych - nie radzę. Zwady załatwiajcie poza forum bądź na PW.
Od tego momentu wszystkie "wyskoki", łamanie punktów regulaminu itp będą karane, a wszelkie konwersacje z managementem będą bezcelowe
To może nauczy wszystkich obecnych porządku, szacunku oraz brania odpowiedzialności za niektóre wypowiedzi.
My jako zarząd pragniemy dbać i dążyć do wysokiego poziomu na forum.
Spierających się przywołuje do porządku. Resztę forumowiczów proszę o wypowiedzi na odpowiednim poziomie.
Wszystkie prośby proszę kierować bądź do Rysia bądź do mnie na PW
Wszelkie ostateczne decyzje będą podejmowane tylko i wyłącznie przez Rysia.
Od tego momentu wszystkie "wyskoki", łamanie punktów regulaminu itp będą karane, a wszelkie konwersacje z managementem będą bezcelowe
To może nauczy wszystkich obecnych porządku, szacunku oraz brania odpowiedzialności za niektóre wypowiedzi.
My jako zarząd pragniemy dbać i dążyć do wysokiego poziomu na forum.
Spierających się przywołuje do porządku. Resztę forumowiczów proszę o wypowiedzi na odpowiednim poziomie.
Wszystkie prośby proszę kierować bądź do Rysia bądź do mnie na PW
Wszelkie ostateczne decyzje będą podejmowane tylko i wyłącznie przez Rysia.
Krytycznie o obecnej formie "ruchu ujawnienia", po angelsku.
http://www.theufochronicles.com/2009/07/id...e-movement.html
http://www.theufochronicles.com/2009/07/id...e-movement.html