Chemtrails czy smugi kondensacyjne?

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Re: Chemtrails czy smugi kondensacyjne?

Post autor: Lazy »

Adrian744
Nie ma nic opisanego.

Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi.
Zrozumiałem,cyt."Im powietrze jest mniej zanieczyszczone, tym smugi szybciej zanikają, a często w ogóle się nie tworzą. Nie ma ich w momencie, kiedy krople nie są w stanie osadzić się na pyłach unoszących się w powietrzu."

Widocznie na Twoim zdjęciu zrobiła się "dziura"z braku pyłu unoszącego się w powietrzu
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Awatar użytkownika
Conspiracy
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Conspiracy »

[quote name='Lazy' post='54543' date='nie, 31 maj 2009 - 01:28'] Adrian744

Zrozumiałem,cyt."Im powietrze jest mniej zanieczyszczone, tym smugi szybciej zanikają, a często w ogóle się nie tworzą. Nie ma ich w momencie, kiedy krople nie są w stanie osadzić się na pyłach unoszących się w powietrzu."

Widocznie na Twoim zdjęciu zrobiła się "dziura"z braku pyłu unoszącego się w powietrzu[/quote]

Czemu zatem, dwa takie same boingi na niemalże ikdentycznej wysokości nie zostawiają takiej samej smugi? Jeden trwał, a drugi już nie? Oddpowiedź znajdziemy w poniższej fotce?

[ external image ]

Więcej tutaj: http://www.darkgovernment.com/news/chemtra...-on-the-ground/

Wytłumacz mi dlaczego samoloty które zostawiają trwałe "smugi" nie są kontrolowane przez porty lotnicze? W czasie gdy nad moją głową latały takowe maszyny zadzwoniłem na lotnisko z pytaniem co aktualnie przelatuje w mojej okolicy? Odpowiedz sympatycznej pani z kontroli lotów brzmiała iż aktualnie nic w tych okolicach nie lata i że najbliższy lot przeleci za 1,5h. Ewentualnie może to być mały prywatny samolot [a taki nie był]. Najciekawsze jest że czasami widać jak samolot nawraca ;)

Tutaj kolejny ciekawy przypadek:

http://www.youtube.com/watch?v=ppMyI5xcVpg

Warto również sprawdzić to:

http://www.youtube.com/watch?v=FiUMfsR28SM

http://www.youtube.com/watch?v=_a7E_Y5DFiw

Plus ciekawa prognoza pogody:

http://www.youtube.com/watch?v=Xot1EI4s6j0

Dla niekumatych: I tu mamy jeszcze coś, co nie jest śniegiem lub deszczem. Tu na zachodzie te linie-węże - to prawdopodobnie po południu wypuściło parę samolotów wojskowych nad morzem północnym w wysokości ok. 5-6 km. To nie ma nic wspólnego z pogoda.

I nie wmawiaj nikomu że białe smugi z widoku pilota są czarne ;) Są zarówno białe chemtraile jak i czarne. Dobrze obrazuje to poniższy filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=VDcRpNfPlqQ
Jestem Głosem Twoich Myśli...

[ external image ]

Kiedy leżę w łóżku, mam mroczną przeszłość!
Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Conspiracy
Wytłumacz mi dlaczego samoloty które zostawiają trwałe "smugi" nie są kontrolowane przez porty lotnicze? W czasie gdy nad moją głową latały takowe maszyny zadzwoniłem na lotnisko z pytaniem co aktualnie przelatuje w mojej okolicy? Odpowiedz sympatycznej pani z kontroli lotów brzmiała iż aktualnie nic w tych okolicach nie lata i że najbliższy lot przeleci za 1,5h. Ewentualnie może to być mały prywatny samolot [a taki nie był]. Najciekawsze jest że czasami widać jak samolot nawraca wink.gif
Odpowiedź otrzymałeś od pani z lotniska ;) Czy prawdziwą ?
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

To wygląda jakby Bóg grał z kimś w kółko i krzyżyk :P
:)

Awatar użytkownika
martrx
Początkujący
Kontakt:

Post autor: martrx »

z jednej strony, jeśli są to jakieś trujące związki, to sami sprawcy się trują - przecież oddychają tym samym co my (chyba ;))

z drugiej jednak, śledząc RADAR (trzeba się zarejestrować, żeby mieć podgląd) wiem, gdzie są korytarze powietrzne, a w większości przypadków widzianych moim okiem, smugi są poza tymi obszarami

samoloty pasażerskie wyraźnie słychać jak przelatują, a te co zostawiają tajemnicze "rysy" jakoś nie

poobserwujcie 2-3 dni ten radar, będziecie wiedzieć, gdzie są korytarze powietrzne, kiedy przelatują samoloty, a później spójrzcie w niebo i gwarantuję Wam, że te smugi nie będą pokrywać się z przelotami samolotów pasażerskich

oczywiście są to moje spostrzeżenia z obserwacji z okolic Świdnika (k. Lublina) i nie zamierzam nikogo przekonywać do moich racji

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

martrx,jaką masz pewność, że ten radar pokazuje aktualne korytarze powietrzne.Lotów przybywa,tworzą nowe "trasy"
Ostatnio zmieniony pn cze 01, 2009 6:53 pm przez Lazy, łącznie zmieniany 1 raz.
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

Awatar użytkownika
martrx
Początkujący
Kontakt:

Post autor: martrx »

nie jestem znawcą dlatego zacytuję z pewnego forum (link podam niżej)
Własnie leci SAS do Dubaju z Kierunku WAW na waypoint ROLKA, same maszyny z WAW tez sie pokazują nad Lublinem np lot z Odessy, Kijowa, ale maszyny te nie wysylają sygnałuz transpondera ADS-B w związku z czym nie są widoczne na radarze
dyskusja na forum Kuriera Lubelskiego

odnośnie samolotów z radaru - TUTAJ możecie sprawdzić skąd - dokąd leci

pozdrawiam
dino_24
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: dino_24 »

[attachment=844:chemitrails.jpg]

???? - smuga z samolotu

A co ze związkami ''alu'' znajdywanymi w odwiertach lodowych na Antarktydzie ? ? , w dość dużych

stężeniach .
Ostatnio zmieniony pn sty 18, 2010 2:52 pm przez dino_24, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”