Tematy Tabu?
Re: Tematy Tabu?
Rzeczywiście mało kto o tym mówi. Ja osobiście nie mogę sobie wyobrazić seksu pomiędzy rodzeństwem lub np rodzicami i dziećmi, ale jeśli chodzi o kuzynostwo to jest to dla mnie jeszcze do przyjęcia. Chociaż osobiście nie preferuje moich kuzynów;) ani kuzynek;)
Temat tabu a jednocześnie jak mocno obecny wśród ludzi .
Najlepiej przymknąć oczy i problemu ...nie ma.
Uważam, że osoby z takimi skłonnościami powinny być pod stałą kontrolą psychologa, policji ponieważ ci ludzie potrafią zmanipulować nieświadome dziecko i w brutalby sposób wykorzystać jego niewinność.
Niestety skutki tego wykorzystania dziecko odczuwa do końca swoich dni / nawet jeśli schowa to głęboko w podświadomość /.
Pedofilem może być każdy...miły, ordynarny...rodzic...obcy...każdy !!
Dla mnie pedofil to najgorszy zbrodniarz jaki istnieje na ziemi..........niszczy nie tylko ciało ale i psychike drugiej istoty .
Najgorsze w tym wszystkim jest to...że to dziecko czuje sie winne zaistniałej sytuacji .
Wybaczenie takiemu zbrodniarzowi.....jest wielką sztuką.
Najlepiej przymknąć oczy i problemu ...nie ma.
Uważam, że osoby z takimi skłonnościami powinny być pod stałą kontrolą psychologa, policji ponieważ ci ludzie potrafią zmanipulować nieświadome dziecko i w brutalby sposób wykorzystać jego niewinność.
Niestety skutki tego wykorzystania dziecko odczuwa do końca swoich dni / nawet jeśli schowa to głęboko w podświadomość /.
Pedofilem może być każdy...miły, ordynarny...rodzic...obcy...każdy !!
Dla mnie pedofil to najgorszy zbrodniarz jaki istnieje na ziemi..........niszczy nie tylko ciało ale i psychike drugiej istoty .
Najgorsze w tym wszystkim jest to...że to dziecko czuje sie winne zaistniałej sytuacji .
Wybaczenie takiemu zbrodniarzowi.....jest wielką sztuką.
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Kastrować i tyle, bo nic innego już chyba nie pomoże. :angry
Shojiki mo baka no uchi - Być zbyt uczciwym to głupota.
Racja, kastrować lub zaraz zastrzelić, tacy nie zasługują na nic innego
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
-
- Full Active
- Kontakt:
zgadzam się takie coś trzeba tępić podobnie jak gejostwo
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Naprawdę jak na niego patrzę to mnie ciarki przechodzą po plecach. Jak on mógł córkę w piwnicy trzymać i gwałcić? Gdybym go dorwał to bym chyba zabił...

-
- Full Active
- Kontakt:
matino3 możemy założyć jakieś organizacje antypedofilsko-gejowską co ty na to ??
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
<!--quoteo(post=54837:date=pią, 05 cze 2009 - 18:16:name=spacemaster92)--><div class='quotetop'>CYTAT(spacemaster92 @ pią, 05 cze 2009 - 18:16) <a href="index.php?act=findpost&pid=54837"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->matino3 możemy założyć jakieś organizacje antypedofilsko-gejowską co ty na to ??<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Wytłumacz mi jak ma się pedofilia do homoseksualizmu? Ale tak rozumnie, bo twierdzenie, że każdy gej to pedofil jest idiotyczne.
Wytłumacz mi jak ma się pedofilia do homoseksualizmu? Ale tak rozumnie, bo twierdzenie, że każdy gej to pedofil jest idiotyczne.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
<!--quoteo(post=54837:date=pią, 05 cze 2009 - 20:16:name=spacemaster92)--><div class='quotetop'>CYTAT(spacemaster92 @ pią, 05 cze 2009 - 20:16) <a href="index.php?act=findpost&pid=54837"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->matino3 możemy założyć jakieś organizacje antypedofilsko-gejowską co ty na to ??<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nie dzięki.
Nie widzę związku między pedofilią, a homoseksualizmem
Gej/Lesbijka też człowiek, tyle że ma inną orientacje.
Nie dzięki.