Tematy Tabu?

Wiedzma
Infrzak
Kontakt:

Re: Tematy Tabu?

Post autor: Wiedzma »

Rzeczywiście mało kto o tym mówi. Ja osobiście nie mogę sobie wyobrazić seksu pomiędzy rodzeństwem lub np rodzicami i dziećmi, ale jeśli chodzi o kuzynostwo to jest to dla mnie jeszcze do przyjęcia. Chociaż osobiście nie preferuje moich kuzynów;) ani kuzynek;)
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Maria »

Temat tabu a jednocześnie jak mocno obecny wśród ludzi .

Najlepiej przymknąć oczy i problemu ...nie ma.

Uważam, że osoby z takimi skłonnościami powinny być pod stałą kontrolą psychologa, policji ponieważ ci ludzie potrafią zmanipulować nieświadome dziecko i w brutalby sposób wykorzystać jego niewinność.

Niestety skutki tego wykorzystania dziecko odczuwa do końca swoich dni / nawet jeśli schowa to głęboko w podświadomość /.

Pedofilem może być każdy...miły, ordynarny...rodzic...obcy...każdy !!

Dla mnie pedofil to najgorszy zbrodniarz jaki istnieje na ziemi..........niszczy nie tylko ciało ale i psychike drugiej istoty .

Najgorsze w tym wszystkim jest to...że to dziecko czuje sie winne zaistniałej sytuacji .

Wybaczenie takiemu zbrodniarzowi.....jest wielką sztuką.
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Awatar użytkownika
Agnieszka
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Agnieszka »

Kastrować i tyle, bo nic innego już chyba nie pomoże. :angry
Shojiki mo baka no uchi - Być zbyt uczciwym to głupota.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Racja, kastrować lub zaraz zastrzelić, tacy nie zasługują na nic innego
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Post autor: spacemaster92 »

zgadzam się takie coś trzeba tępić podobnie jak gejostwo
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

Naprawdę jak na niego patrzę to mnie ciarki przechodzą po plecach. Jak on mógł córkę w piwnicy trzymać i gwałcić? Gdybym go dorwał to bym chyba zabił...
:)

spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Post autor: spacemaster92 »

matino3 możemy założyć jakieś organizacje antypedofilsko-gejowską co ty na to ??
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

<!--quoteo(post=54837:date=pią, 05 cze 2009 - 18:16:name=spacemaster92)--><div class='quotetop'>CYTAT(spacemaster92 @ pią, 05 cze 2009 - 18:16) <a href="index.php?act=findpost&pid=54837"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->matino3 możemy założyć jakieś organizacje antypedofilsko-gejowską co ty na to ??<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Wytłumacz mi jak ma się pedofilia do homoseksualizmu? Ale tak rozumnie, bo twierdzenie, że każdy gej to pedofil jest idiotyczne.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

<!--quoteo(post=54837:date=pią, 05 cze 2009 - 20:16:name=spacemaster92)--><div class='quotetop'>CYTAT(spacemaster92 @ pią, 05 cze 2009 - 20:16) <a href="index.php?act=findpost&pid=54837"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->matino3 możemy założyć jakieś organizacje antypedofilsko-gejowską co ty na to ??<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Nie dzięki. :P Nie widzę związku między pedofilią, a homoseksualizmem ;) Gej/Lesbijka też człowiek, tyle że ma inną orientacje.
:)

Wróć do „ARTYKUŁY SERWISU INFRA”