Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.
Re: Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.
specyfik Zawsze wypędza się takiego ducha na tam ten świat / aby poszedł do światła ( jak tam wolisz ) Nigdy nie robi się czegoś takiego ze wypędza się ducha z domu i puszcza go się na ulicy.
Ostatnio zmieniony śr cze 24, 2009 4:05 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
Pamiętam dokładnie w 1986 dostałem info o nawiedzonym mieszkaniu niedaleko skrzyżowania dziejszych ulic jana pawła II i prymasa tysiaclecia. Całą noc odbywałem sesje i dokonywałem tzw. egzorcyzmów kazachskich, usiadłem i zacząłem inkantacje starocerkiewne - po każdej z nich nalewałem wódkę do dwóch szklanek - jedną podpalałem dla ducha a druga piłem, po 7 inkantacjach duch wniknął we mnie - poczułem sie bardzo źle - czym prędzej pobiegłem do najbliższego kościoła i wypościłem demona z siebie - od tego czasu w mieszkaniu jest spokojnie
Oj Grafik, ostatnie twoje nocne wypociny były o wiele lepsze 
Do osób które twierdzą że pomogą odprowadzić byt na drugą stronę należy podchodzić bardzo ostrożnie. Jeżeli chcą coś zrobić za darmo to jeszcze pół biedy, jednak wiele osób żeruje na nieszczęściu i naiwności innych. Chyba w ubiegłym roku oglądałem reportaż o bardzo znanej polskiej egzorcystce, która potrafi rzekomo zdjąć klątwę, chorobę a nawet przeprowadzić niespokojny byt na drugą stronę i to nawet na odległość, za pomocą telefonu! Nie będę podawał jej danych personalnych ale niektórzy mogą domyśleć się o kogo chodzi. Oczywiście nie twierdzę że nie ma osób które posiadają taki dar ale trzeba bardzo uważać w takich sytuacjach.

Do osób które twierdzą że pomogą odprowadzić byt na drugą stronę należy podchodzić bardzo ostrożnie. Jeżeli chcą coś zrobić za darmo to jeszcze pół biedy, jednak wiele osób żeruje na nieszczęściu i naiwności innych. Chyba w ubiegłym roku oglądałem reportaż o bardzo znanej polskiej egzorcystce, która potrafi rzekomo zdjąć klątwę, chorobę a nawet przeprowadzić niespokojny byt na drugą stronę i to nawet na odległość, za pomocą telefonu! Nie będę podawał jej danych personalnych ale niektórzy mogą domyśleć się o kogo chodzi. Oczywiście nie twierdzę że nie ma osób które posiadają taki dar ale trzeba bardzo uważać w takich sytuacjach.
Oczywiście ze należy podchodzić ostrożnie jeśli wypędza się ducha. Jak duch będzie chciał to w każdej chwili może nas zaatakować/krzywdę zrobić. Ale prędzej należy bać się istot/ludzi Bo to oni mogą zrobić nam krzywdę....... Pamiętam to jak babcia mi to tłumaczyła i ma racje.......
Co do istotek które oszukują nic na to nie poradzimy. Mnie cieszy ze nie wszyscy tacy są i to jest ważne dla mnie.
Co do istotek które oszukują nic na to nie poradzimy. Mnie cieszy ze nie wszyscy tacy są i to jest ważne dla mnie.
Ostatnio zmieniony czw cze 25, 2009 8:54 am przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Mam jeszcze jedną bardzo ważna informację dla wszystkich których interesują zjawiska związane z ingerencją duchów w nasze ziemskie życie.Prawda jest taka że odprowadzanie dusz do światła mogą prawdziwie i skutecznie robić ludzie którzy się z tym darem urodzili.Nikt powtarzam nikt kto nie posiada tego daru nigdy nie odprowadzi żadnej duszy na tamtą stronę...
Ina
Ina
Poprosiłem o analizę i oczyszczenie pewnego miejsca. Na razie nie powiem jakie to miejsce ponieważ niebawem rozpocznie się oczyszczanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie i wtedy napiszę co i jak.
[quote name='Orson' post='56193' date='pon, 29 cze 2009 - 16:25']Inasenergie, a Ty się z pewnością z tym darem urodziłaś, czyż nie?
Stajesz w szranki z chrześcijańskim, świeckimi, okultystycznymi egzorcystami, a także z mediami, szamanami wszelakiej maści, którzy walczą o monopol w tej dziedzinie. Dalibyście spokój. Wybacz, ale jesteś w tym momencie tak samo wiarygodna, jak każdy inny, który napisze na tym forum z przekonaniem, że ma niesamowity dar. Radzę Ci także zapoznać się z zasadami interpunkcji, albo zapytań o nie duchowego przewodnika.
W temacie o nawiedzonym domu w Radlinie zadałem Ci także pewne pytanie, liczę, że odpowiesz.[/quote]
Jeżeli nie wirzysz we mnie trudno nie będę nic nikowmu udowadniać na siłę...
[quote name='Sasquatch' post='56198' date='pon, 29 cze 2009 - 16:48']Poprosiłem o analizę i oczyszczenie pewnego miejsca. Na razie nie powiem jakie to miejsce ponieważ niebawem rozpocznie się oczyszczanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie i wtedy napiszę co i jak.[/quote]
Analize tego miejsca dostałeś a oczyścić postaram się to miejsce jeszcze w tym tygodniu.
Ina.
Stajesz w szranki z chrześcijańskim, świeckimi, okultystycznymi egzorcystami, a także z mediami, szamanami wszelakiej maści, którzy walczą o monopol w tej dziedzinie. Dalibyście spokój. Wybacz, ale jesteś w tym momencie tak samo wiarygodna, jak każdy inny, który napisze na tym forum z przekonaniem, że ma niesamowity dar. Radzę Ci także zapoznać się z zasadami interpunkcji, albo zapytań o nie duchowego przewodnika.
W temacie o nawiedzonym domu w Radlinie zadałem Ci także pewne pytanie, liczę, że odpowiesz.[/quote]
Jeżeli nie wirzysz we mnie trudno nie będę nic nikowmu udowadniać na siłę...
[quote name='Sasquatch' post='56198' date='pon, 29 cze 2009 - 16:48']Poprosiłem o analizę i oczyszczenie pewnego miejsca. Na razie nie powiem jakie to miejsce ponieważ niebawem rozpocznie się oczyszczanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie i wtedy napiszę co i jak.[/quote]
Analize tego miejsca dostałeś a oczyścić postaram się to miejsce jeszcze w tym tygodniu.
Ina.