Ja tez mogę pomóc. Dziś rano pojechałem na plaże i chmury zakryły cale niebo. Zrobiłem coś i po chwili niebo było cale bez chmur.
Można tez zbudować działo orgonowe ale chyba nie wystarczy na cala Polskę. Ktoś tu chyba pisał ze te chmury to przyczyna wybuchu wulkany w 2008 więc jeśli jest wysoki lvl zalorników kondensacji pary wodna w atmosferze to będzie się proces nawracał
Pilnuj pisowni!!
Aelreda
Zaklinacze pogody, łączmy się!
Re: Zaklinacze pogody, łączmy się!
Ostatnio zmieniony czw lip 02, 2009 7:45 pm przez STRusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Nisargadatta Maharaj Szri - Rozmowy z mędrcem
Najwyższa prawda jest taka że nie ma prawdy
Armageddon jest blisko, przyjdź do nas na boisko, Tu hardcore nie disco, patrz jak człowiek upadł nisko.
Moja drużyna zapowiada koniec świata, który nadejdzie za ok 2lata. [ external image ]
Najwyższa prawda jest taka że nie ma prawdy
Armageddon jest blisko, przyjdź do nas na boisko, Tu hardcore nie disco, patrz jak człowiek upadł nisko.
Moja drużyna zapowiada koniec świata, który nadejdzie za ok 2lata. [ external image ]
Re: Zaklinacze pogody, łączmy się!
[quote name='specyfik' post='56308' date='wto, 30 cze 2009 - 06:12']Faktycznie. Przepraszam za pomyłkę ( biję się w pierś ). Daj mi znak, a dobędę miecza.
Tak z ciekawości: jak wykląda to zaklinanie ? Grupa osób myśli np. o tym, by spadł deszcz gdzieś w Szczecinie i drgania ( nie przychodzi mi inny sposób ) spowodują deszcz ?[/quote]
Potrzeba skupienia i skierowania chmur/ prądów w konkretna stronę.
Nie od razu się to załapie, ale warto poćwiczyć, na początek z zamkniętymi oczami, tak łatwiej.
[quote name='Aylinn']Dlaczego nie da się zebrać dowodów? Przecież skoro piszesz, że udaje Ci się zatrzymać deszcze na 12 godzin to czemu on jednak nadal pada?
Nie bardzo wierzę w takie tam zaklinanie i przesyłanie myśli, ale jak może pomóc to powodzenia.
[/quote]
Przede wszystkim pokora Aylinn.
Nie chce by pewna wiedza wpadła w niepowołane ręce.
[quote name='STRusz']Można tez zbudować działo orgonowe ale chyba nie wystarczy na cala Polskę. Ktoś tu chyba pisał ze te chmury to przyczyna wybuchu wulkany w 2008 więc jeśli jest wysoki lvl zalorników kondensacji pary wodna w atmosferze to będzie się proces nawracał[/quote]
Bravo STRusz, kumasz czaczę
Skup się, pomedytuj trochę z chmurami, a wszystko będzie dobrze.
z czasem na większą skale i na dłużej.
Niestety wilgotność sięga 66 % woda skrapla się i znowu powraca w formie chmur
to trudny temat
P.S. Chciałabym Wam wszystkim podziękować za to, co już do tej pory osiągneliśmy.
Księżyc się powiększa, nasze siły wzrastają, więc będzie lepiej.
Spijcie snem w czterech wymiarach
Dobrej nocy
Maya
Tak z ciekawości: jak wykląda to zaklinanie ? Grupa osób myśli np. o tym, by spadł deszcz gdzieś w Szczecinie i drgania ( nie przychodzi mi inny sposób ) spowodują deszcz ?[/quote]
Potrzeba skupienia i skierowania chmur/ prądów w konkretna stronę.
Nie od razu się to załapie, ale warto poćwiczyć, na początek z zamkniętymi oczami, tak łatwiej.
[quote name='Aylinn']Dlaczego nie da się zebrać dowodów? Przecież skoro piszesz, że udaje Ci się zatrzymać deszcze na 12 godzin to czemu on jednak nadal pada?
Nie bardzo wierzę w takie tam zaklinanie i przesyłanie myśli, ale jak może pomóc to powodzenia.

Przede wszystkim pokora Aylinn.
Nie chce by pewna wiedza wpadła w niepowołane ręce.
[quote name='STRusz']Można tez zbudować działo orgonowe ale chyba nie wystarczy na cala Polskę. Ktoś tu chyba pisał ze te chmury to przyczyna wybuchu wulkany w 2008 więc jeśli jest wysoki lvl zalorników kondensacji pary wodna w atmosferze to będzie się proces nawracał[/quote]
Bravo STRusz, kumasz czaczę
Skup się, pomedytuj trochę z chmurami, a wszystko będzie dobrze.
z czasem na większą skale i na dłużej.
Niestety wilgotność sięga 66 % woda skrapla się i znowu powraca w formie chmur
to trudny temat
P.S. Chciałabym Wam wszystkim podziękować za to, co już do tej pory osiągneliśmy.
Księżyc się powiększa, nasze siły wzrastają, więc będzie lepiej.
Spijcie snem w czterech wymiarach
Dobrej nocy
Maya
Ostatnio zmieniony pt lip 03, 2009 10:12 pm przez Maya Myu, łącznie zmieniany 1 raz.
white sybil