[quote name='boyka' post='56818' date='pon, 06 lip 2009 - 14:05']Dokładnie chłopak ma łeb na karku .Jeśli mi nie wierzysz zapraszam do mnie pobądź ze mną a napewno będziesz widział Niezapomniane obiekty . Dla ciebie to może być żart ale mi to do śmiechu nie jest bo niewiem co oni mogą chcieć ode mnie
ale czuje że po coś tu jestem na tym świecie i to niedługo się Ujawni.[/quote]
Czy ja Ci napisałem w tym poście, że Ci nie wierzę? Hmmmm....ciekawe....przecież już pisałem Ci, że możliwe, że tak mogło być, nie skreślam tego, co pisałeś wcześniej. Więc nie rozumiem co Masz na myśli....
Byłem obserwowany
Re: Byłem obserwowany
[quote name='boyka' post='56818' date='pon, 06 lip 2009 - 15:05']Dokładnie chłopak ma łeb na karku .Jeśli mi nie wierzysz zapraszam do mnie pobądź ze mną a napewno będziesz widział Niezapomniane obiekty . Dla ciebie to może być żart ale mi to do śmiechu nie jest bo niewiem co oni mogą chcieć ode mnie
Coś czuję że film "Dzień w którym zatrzymała się ziemia" wywarł na Tobie duże wrażenie. Koledzy w poprzednich postach pisali o wyluzowaniu, myślę że Tobie też by się to przydało, bo to co napisałeś wyżej zaczyna mi juz pachnieć sekciarstwem.
Ewidentnie chcesz zaistnieć na tym forum, ale jak tak dalej pójdzie, to nikt nie bedzie czytał Twoich postów.
Czyżby objawił sie mesjasz? (pytanie retoryczne)
Coś czuję że film "Dzień w którym zatrzymała się ziemia" wywarł na Tobie duże wrażenie. Koledzy w poprzednich postach pisali o wyluzowaniu, myślę że Tobie też by się to przydało, bo to co napisałeś wyżej zaczyna mi juz pachnieć sekciarstwem.
Ewidentnie chcesz zaistnieć na tym forum, ale jak tak dalej pójdzie, to nikt nie bedzie czytał Twoich postów.
Czyżby objawił sie mesjasz? (pytanie retoryczne)

Re: Byłem obserwowany
[quote name='Konrad666' post='56821' date='pon, 06 lip 2009 - 17:20']Czy ja Ci napisałem w tym poście, że Ci nie wierzę? Hmmmm....ciekawe....przecież już pisałem Ci, że możliwe, że tak mogło być, nie skreślam tego, co pisałeś wcześniej. Więc nie rozumiem co Masz na myśli....[/quote]
to nie było do ciebie
to było do nowego
to nie było do ciebie

Wojownik Chrystusa zabija spokojnie, a umiera jeszcze spokojniej. Umierając wyświadcza przysługę sobie, a zabijając - Chrystusowi! ...