Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.

Duchy, Zjawy, Klątwy
specyfik
Infrzak
Kontakt:

Re: Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.

Post autor: specyfik »

Forum jest do wymiany poglądów i zdań ( popartych również dowodami - linkami ). Widzę, że tutaj też jest zwyczaj, który zniechęcił mnie do odwiedzania innych for o takiej tematyce.
Awatar użytkownika
troll85
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: troll85 »

dam linka linka jak znowu Ghost Rider da mi ostrzezenie ze mu sie w glowie umysli ze naruszylem iles tam punktow regulaminu to p.......... to forum i

niech inasenergie e tym przypadku pomoże

http://wiadomosci.onet.pl/1565747,2678,1,m...s,kioskart.html
Awatar użytkownika
troll85
Infrańczyk
Kontakt:

[quote name='Inasenergie' post='56214' date='pon, 29 cze 2009 - 19:32']Jeżeli nie wirzysz we mnie trudno nie będę nic nikowmu udowadniać na siłę...

Analize tego miejsca dostałeś a oczyścić postaram się to miejsce jeszcze w tym tygodniu.

Ina.[/quote]

jakie efekty tego oczyszczania ???
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Konrad666 »

[quote name='Orson' post='57317' date='pon, 13 lip 2009 - 18:28']Wysłałem do Inasenergie wiadomość na PW, dwa email'e. Cisza.

Publicznie, na forum zgodziła się wziąć udział w pewnym eksperymencie mający zweryfikować jej umiejętności. Od momentu zgodzenia się przez nią na udział w nim, przestała się odzywać, uczestniczyć w życiu forum.

I nie jestem tym zdziwiony, bo to nie pierwszy taki przypadek baśniotwórcy, czy to internetowy, czy nieinternetowy, z którym się spotkałem.

Argumenty, logika i fakty obowiązują nawet pisarzy fantasy, co dopiero psioników, czy media.[/quote]

Czyli nie dostaniemy odpowiedzi.. :angry ..wielka szkoda.. :( ..a liczyłem, że coś z tego będzie.
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Konrad666 »

A może za surowo do niej podeszliśmy i się wystraszyła....choć ja wybieram tę samą opcję co Ty Pantanal. Podobną sytuację miałem ja. Trzeba było podać dokładny adres, by w miarę możliwości na odległość "spenetrować" dom i wykurzyć ducha, ale jak później się okazało to przyszedł mi rachunek za opłacenie usługi. (i to jest wytłumaczenie podania w miarę dokładnego adresu zamieszkania, by wiedzieć potem gdzie podesłać rachunek za usługę oczyszczenia domu). Potem w tej samej miejscowości, gdzie ja mieszkam było jeszcze takie 2 sytuacje, ale sprawą zajęła się policja i po krzyku. Do tej pory nie ma żadnych wzmianek o wróżkach itp. bynajmniej w moich okolicach. Oczywiście rachunki zostały nagle unieważnione.
Awatar użytkownika
troll85
Infrańczyk
Kontakt:

i Pani Inasenergie coś zaniemogła w wakacje........
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”