Chciałbym podzielić się z Wami moją obserwacja UFO z 11 lipca 1995 roku, która do dnia dzisiejszego nie daje mi spokoju. Otóż jest upalny letni dzień, około godziny 20 na północnym niebie pojawia się długi szereg prostokątnych obiektów koloru jaskrawopomarańczowego, obiekty są tej samej wielkości, rozstawione w jednakowych odstępach, obiektów jest kilkadziesiąt, pozostają one w bezruchu aż do zachodu słońca, czyli około godziny. Obiekty te są obserwowane przez świadków z rozleglego obszaru północnej Polski - od Krynicy Morskiej aż do południowego brzegu jeziora Śniardwy, a takze w Obwodzie Kaliningradzkim, a nawet na Litwie!!! Kilka dni później ukazują się artykuły w gazetach, m.in. w Gazecie Olsztyńskiej. Poniżej zamieszczam linki do filmu nagranego na Mazurach, na którym widac te obiekty, oraz do raportu przygotowanego przez Centrum Badań UFO i Zjawisk Anomalnych Oddział Warmińsko-Mazurski
Film
Raport
Mialbym ogromna prośbę, aby Forumowicze zechcieli się zapoznac z tymi dokumentami i wyrazić swoje zdanie na ten temat.
Mi już skończyly się pomysly co do interpretacji tego zjawiska, więc przydałoby sie troche świerzych pogladow w tym temacie

Z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam...
Zdjęcie obiektów z raportu:
[ external image ]