Wrocławskie spotkania paranormalne?

Wodzu
Początkujący
Kontakt:

Wrocławskie spotkania paranormalne?

Post autor: Wodzu »

Od pewnego czasu kręci mi się po głowie zorganizowania czegoś w stylu spotkań paranormalnych - w jakimś cichym miejscu prywatnym, albo w jakimś publicznym - grupka osób spotyka się regularnie od czasu do czasu, by luźno przy kawie czy czymś innym podyskutować na temat zjawisk paranormalnych i tego typu tematyki.

Jak za dawnych czasów, gdy to internetu nie było, lud by się spotykał i dyskutował luźno, omawiając nawiedzone miejsca, zjawiska paranormalne i brainstormując pomysł Wrocławskiego Konwentu Parapsychologicznego (heh, nie gadać - TrekSferę dzięki mnie zorganizowano, taki konwent też się da).

Z naturalnych przyczyn poszukuję chętnych osób na takie spotkania właśnie we Wrocławiu. Byli by chętni na cotygodniowe, ew. comiesięczne spotkania w małym gronie?
Zawsze jest logiczne wytłumacznie. A jak nie ma, to z demonem też sobie poradzę...
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: Wrocławskie spotkania paranormalne?

Post autor: UFOWORLDNEWS »

Nie na temat może ale ja zapraszam na chat INFRY w dobie internetu....nikomu raczej nie będzie się chciało jechać do Wrocławia chyba że ktoś miejscowy :lol:
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 6:37 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
hm0
Infranin
Kontakt:

Post autor: hm0 »

[quote name='Wodzu' post='69825' date='25 maj 2010 - 22:14']Z naturalnych przyczyn poszukuję chętnych osób na takie spotkania właśnie we Wrocławiu. Byli by chętni na cotygodniowe, ew. comiesięczne spotkania w małym gronie?[/quote]

We Wrocławiu jest silna grupa pw. Janusza "Góró" Zagórskiego. Stronę znajdziesz sam, tak samo jak terminy spotkań wirtualnych i realnych. Warto zajrzeć - osobiście się uzależniłem, gdyż nawet przy obecnym natłoku głupoty trudno znaleźć takie perły i samorodki. :)

Oczywiście nikogo i niczego nie reklamuję a jedynie rekomenduję. :)
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Swego czasu na naszym forum była grupa osób z Wrocławia i z tego co wiem nadal zaglądają, może ktoś się skusi na kawę z Wodzem :) Moim zdaniem pomysł bardzo fajny, w Warszawie nasze spotkania są zawsze bardzo udane :)

Środowiska pana Janusza nie polecam, bowiem przy zbytnim otwarciu się zawsze coś może wypaść.
Wodzu
Początkujący
Kontakt:

Z tego co widzę, to ten Zagórski tylko o UFO i 2012 - a to tematy raczej nie dla mnie. I tak, chodzi mi właśnie o lokalnych miłośników, do Wrocławia będziecie jechać dopiero na konwent.

No to kto chętny na tę kawę? :)
Zawsze jest logiczne wytłumacznie. A jak nie ma, to z demonem też sobie poradzę...
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: UFOWORLDNEWS »

Dobrze, że nie wszyscy zainteresowani ciągną do tego Wrocławia bo trzeba by było grupę wsparcia założyć dla intelektualnie uprowadzonych !! :lol: :P
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 7:19 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lilith
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Lilith »

założenie jakiejś spotykającej się grupki dyskusyjnej niby fajna rzecz ale....czy ludziom starczy chęci i zapału do zjazdów na spotkania hymmmmmm sama kawa może nie wystarczyć chyba musisz Wodzu dorzucić jeszcze jakieś dobre ciacha ;) :D
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Pamiętam że nasze dwie Asie są przecież z Wrocławia, zapytaj je na PW
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Wodzu
Początkujący
Kontakt:

Jak ja mam dorzucać? Każdy płaci za siebie :P.

Dwie Asie, powiadacie? Hmm... Chyba mi coś umyka albo nie wiem, 'gdie' szukać :P
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

[quote name='Wodzu' post='69857' date='26 maj 2010 - 14:13']Dwie Asie, powiadacie? Hmm... Chyba mi coś umyka albo nie wiem, 'gdie' szukać :P[/quote]

Asiatko31 i Aelreda :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „HYDEPARK”