Wrocławskie spotkania paranormalne?
Wrocławskie spotkania paranormalne?
Od pewnego czasu kręci mi się po głowie zorganizowania czegoś w stylu spotkań paranormalnych - w jakimś cichym miejscu prywatnym, albo w jakimś publicznym - grupka osób spotyka się regularnie od czasu do czasu, by luźno przy kawie czy czymś innym podyskutować na temat zjawisk paranormalnych i tego typu tematyki.
Jak za dawnych czasów, gdy to internetu nie było, lud by się spotykał i dyskutował luźno, omawiając nawiedzone miejsca, zjawiska paranormalne i brainstormując pomysł Wrocławskiego Konwentu Parapsychologicznego (heh, nie gadać - TrekSferę dzięki mnie zorganizowano, taki konwent też się da).
Z naturalnych przyczyn poszukuję chętnych osób na takie spotkania właśnie we Wrocławiu. Byli by chętni na cotygodniowe, ew. comiesięczne spotkania w małym gronie?
Jak za dawnych czasów, gdy to internetu nie było, lud by się spotykał i dyskutował luźno, omawiając nawiedzone miejsca, zjawiska paranormalne i brainstormując pomysł Wrocławskiego Konwentu Parapsychologicznego (heh, nie gadać - TrekSferę dzięki mnie zorganizowano, taki konwent też się da).
Z naturalnych przyczyn poszukuję chętnych osób na takie spotkania właśnie we Wrocławiu. Byli by chętni na cotygodniowe, ew. comiesięczne spotkania w małym gronie?
Zawsze jest logiczne wytłumacznie. A jak nie ma, to z demonem też sobie poradzę...
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Re: Wrocławskie spotkania paranormalne?
Nie na temat może ale ja zapraszam na chat INFRY w dobie internetu....nikomu raczej nie będzie się chciało jechać do Wrocławia chyba że ktoś miejscowy :lol:
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 6:37 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='Wodzu' post='69825' date='25 maj 2010 - 22:14']Z naturalnych przyczyn poszukuję chętnych osób na takie spotkania właśnie we Wrocławiu. Byli by chętni na cotygodniowe, ew. comiesięczne spotkania w małym gronie?[/quote]
We Wrocławiu jest silna grupa pw. Janusza "Góró" Zagórskiego. Stronę znajdziesz sam, tak samo jak terminy spotkań wirtualnych i realnych. Warto zajrzeć - osobiście się uzależniłem, gdyż nawet przy obecnym natłoku głupoty trudno znaleźć takie perły i samorodki.
Oczywiście nikogo i niczego nie reklamuję a jedynie rekomenduję.
We Wrocławiu jest silna grupa pw. Janusza "Góró" Zagórskiego. Stronę znajdziesz sam, tak samo jak terminy spotkań wirtualnych i realnych. Warto zajrzeć - osobiście się uzależniłem, gdyż nawet przy obecnym natłoku głupoty trudno znaleźć takie perły i samorodki.

Oczywiście nikogo i niczego nie reklamuję a jedynie rekomenduję.

Swego czasu na naszym forum była grupa osób z Wrocławia i z tego co wiem nadal zaglądają, może ktoś się skusi na kawę z Wodzem
Moim zdaniem pomysł bardzo fajny, w Warszawie nasze spotkania są zawsze bardzo udane 
Środowiska pana Janusza nie polecam, bowiem przy zbytnim otwarciu się zawsze coś może wypaść.

Środowiska pana Janusza nie polecam, bowiem przy zbytnim otwarciu się zawsze coś może wypaść.
Z tego co widzę, to ten Zagórski tylko o UFO i 2012 - a to tematy raczej nie dla mnie. I tak, chodzi mi właśnie o lokalnych miłośników, do Wrocławia będziecie jechać dopiero na konwent.
No to kto chętny na tę kawę?
No to kto chętny na tę kawę?

Zawsze jest logiczne wytłumacznie. A jak nie ma, to z demonem też sobie poradzę...
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Dobrze, że nie wszyscy zainteresowani ciągną do tego Wrocławia bo trzeba by było grupę wsparcia założyć dla intelektualnie uprowadzonych !! :lol: 

Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 7:19 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
założenie jakiejś spotykającej się grupki dyskusyjnej niby fajna rzecz ale....czy ludziom starczy chęci i zapału do zjazdów na spotkania hymmmmmm sama kawa może nie wystarczyć chyba musisz Wodzu dorzucić jeszcze jakieś dobre ciacha

Pamiętam że nasze dwie Asie są przecież z Wrocławia, zapytaj je na PW
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Jak ja mam dorzucać? Każdy płaci za siebie
.
Dwie Asie, powiadacie? Hmm... Chyba mi coś umyka albo nie wiem, 'gdie' szukać

Dwie Asie, powiadacie? Hmm... Chyba mi coś umyka albo nie wiem, 'gdie' szukać

[quote name='Wodzu' post='69857' date='26 maj 2010 - 14:13']Dwie Asie, powiadacie? Hmm... Chyba mi coś umyka albo nie wiem, 'gdie' szukać
[/quote]
Asiatko31 i Aelreda

Asiatko31 i Aelreda