I tym jakże optymistycznym postem, wesoły Wiesiek pożegnał się z Forum INFRA. Wszyscy ci, którzy odczuwają jego brak, mogą zawsze posłuchać jego nieśmiertelnej "Ścieżki"
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/P0baOQpraKo?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/P0baOQpraKo?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Czy powstaje nowa religia?
Re: Czy powstaje nowa religia?
Ostatnio zmieniony pn sty 03, 2011 10:14 am przez Newsman, łącznie zmieniany 1 raz.
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
Pan Wiesław mailowo poinformował nas, że popełniamy zbrodnię przeciw ludzkości bo wisior leczy a my nie chcemy o nim pisać 

[quote name='Orson' post='78742' date='03 styczeń 2011 - 19:28']Rysiek, skoro czakry to dla Ciebie normalka, to ten wisiorek też powinieneś łykać:P. Ok, joke![/quote]
Ja nigdzie nie pisałem, że czakry to normalka. Protestowałem jedynie przeciwko jednoznacznemu ich wyśmiewaniu, to tylko gwoli wyjaśnienia
Ja nigdzie nie pisałem, że czakry to normalka. Protestowałem jedynie przeciwko jednoznacznemu ich wyśmiewaniu, to tylko gwoli wyjaśnienia

Na podstawie tego że odkryłem leczniczy wisiorek z Buddą śmiem twierdzić że jest to początek nowej Religi. Powstawała by ona w odrębności od dotychczasowych buddyjskich praktyk dlatego że prawie wszyscy buddyści odrzucili zbadanie wisiorka. Zasada jest taka że bada się lub inaczej pisząc nosi wisiorek .Po to by dać opinię swoją o jego sile leczenia trzeba go nosić minimum 1 rok. Można przypuszczać że ci którzy mają propozycję zbadania wisiorka , a ją odrzucają mogą ponieść konsekwencję takowego czynu. Mogą otrzymywać karę lub nagrodę w postaci leczenia przez wisiorek. Wpisując moje nazwisko i imię w przeglądarkę można się dowiedzieć wszystkiego. Wiesław Miernik.
Nowa religia Debilizmu Internetowego ?