Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.

Duchy, Zjawy, Klątwy
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Re: Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.

Post autor: asiatko31 »

specyfik Zawsze wypędza się takiego ducha na tam ten świat / aby poszedł do światła ( jak tam wolisz ) Nigdy nie robi się czegoś takiego ze wypędza się ducha z domu i puszcza go się na ulicy.
Ostatnio zmieniony śr cze 24, 2009 4:05 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
Awatar użytkownika
Grafik_NPN
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Grafik_NPN »

Pamiętam dokładnie w 1986 dostałem info o nawiedzonym mieszkaniu niedaleko skrzyżowania dziejszych ulic jana pawła II i prymasa tysiaclecia. Całą noc odbywałem sesje i dokonywałem tzw. egzorcyzmów kazachskich, usiadłem i zacząłem inkantacje starocerkiewne - po każdej z nich nalewałem wódkę do dwóch szklanek - jedną podpalałem dla ducha a druga piłem, po 7 inkantacjach duch wniknął we mnie - poczułem sie bardzo źle - czym prędzej pobiegłem do najbliższego kościoła i wypościłem demona z siebie - od tego czasu w mieszkaniu jest spokojnie
Awatar użytkownika
sasquatch
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

Oj Grafik, ostatnie twoje nocne wypociny były o wiele lepsze ;)

Do osób które twierdzą że pomogą odprowadzić byt na drugą stronę należy podchodzić bardzo ostrożnie. Jeżeli chcą coś zrobić za darmo to jeszcze pół biedy, jednak wiele osób żeruje na nieszczęściu i naiwności innych. Chyba w ubiegłym roku oglądałem reportaż o bardzo znanej polskiej egzorcystce, która potrafi rzekomo zdjąć klątwę, chorobę a nawet przeprowadzić niespokojny byt na drugą stronę i to nawet na odległość, za pomocą telefonu! Nie będę podawał jej danych personalnych ale niektórzy mogą domyśleć się o kogo chodzi. Oczywiście nie twierdzę że nie ma osób które posiadają taki dar ale trzeba bardzo uważać w takich sytuacjach.

Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

Oczywiście ze należy podchodzić ostrożnie jeśli wypędza się ducha. Jak duch będzie chciał to w każdej chwili może nas zaatakować/krzywdę zrobić. Ale prędzej należy bać się istot/ludzi Bo to oni mogą zrobić nam krzywdę....... Pamiętam to jak babcia mi to tłumaczyła i ma racje.......

Co do istotek które oszukują nic na to nie poradzimy. Mnie cieszy ze nie wszyscy tacy są i to jest ważne dla mnie.
Ostatnio zmieniony czw cze 25, 2009 8:54 am przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
Inas
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Inas »

Mam jeszcze jedną bardzo ważna informację dla wszystkich których interesują zjawiska związane z ingerencją duchów w nasze ziemskie życie.Prawda jest taka że odprowadzanie dusz do światła mogą prawdziwie i skutecznie robić ludzie którzy się z tym darem urodzili.Nikt powtarzam nikt kto nie posiada tego daru nigdy nie odprowadzi żadnej duszy na tamtą stronę...

Ina
Awatar użytkownika
sasquatch
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

Poprosiłem o analizę i oczyszczenie pewnego miejsca. Na razie nie powiem jakie to miejsce ponieważ niebawem rozpocznie się oczyszczanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie i wtedy napiszę co i jak.

Inas
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Inas »

[quote name='Orson' post='56193' date='pon, 29 cze 2009 - 16:25']Inasenergie, a Ty się z pewnością z tym darem urodziłaś, czyż nie?

Stajesz w szranki z chrześcijańskim, świeckimi, okultystycznymi egzorcystami, a także z mediami, szamanami wszelakiej maści, którzy walczą o monopol w tej dziedzinie. Dalibyście spokój. Wybacz, ale jesteś w tym momencie tak samo wiarygodna, jak każdy inny, który napisze na tym forum z przekonaniem, że ma niesamowity dar. Radzę Ci także zapoznać się z zasadami interpunkcji, albo zapytań o nie duchowego przewodnika.

W temacie o nawiedzonym domu w Radlinie zadałem Ci także pewne pytanie, liczę, że odpowiesz.[/quote]

Jeżeli nie wirzysz we mnie trudno nie będę nic nikowmu udowadniać na siłę...

[quote name='Sasquatch' post='56198' date='pon, 29 cze 2009 - 16:48']Poprosiłem o analizę i oczyszczenie pewnego miejsca. Na razie nie powiem jakie to miejsce ponieważ niebawem rozpocznie się oczyszczanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie i wtedy napiszę co i jak.[/quote]

Analize tego miejsca dostałeś a oczyścić postaram się to miejsce jeszcze w tym tygodniu.

Ina.
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”