Moje własne nagranie... czegoś.

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Ravsos
Początkujący
Kontakt:

Moje własne nagranie... czegoś.

Post autor: Ravsos »

proszę o wasze opinie na temat tego co widać...

http://www.youtube.com/watch?v=ASFafhn20MI
Awatar użytkownika
aksorz
Początkujący
Kontakt:

Re: Moje własne nagranie... czegoś.

Post autor: aksorz »

Rewelacyjne nagranie oczywiście nie jestem w stanie powiedzieć czegokolwiek o sfilmowanych obiektach.Czy w 40 sek filmu przed kamerą przelatywały trzy ptaki ?
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

Ten czarny obiekt to samolot, chmura to chmura a jasny obiekt to... UFO? ;p

Takich filmików jest pełno. Jak dla mnie to żaden obiekt nie wygląda na UFO jako nie z tej ziemi, tylko jak samolot itp. itd.
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
hoobertoos
Infrzak
Kontakt:

Post autor: hoobertoos »

Interesujący materiał. Jak do tej pory miałem jedną przygodę tego typu. Drzemałem sobie w wakacje w ogrodzie . Gdy się ocknąłem mniej więcej w zenicie przelatywał jakiś okrągły biały obiekt. Nie wiem dokładnie jak szybko i na jakiej wysokości leciał , ponieważ nie miałem żadnego punktu odniesienia z racji tego że niebo było bezchmurne.

Natomiast bardzo dziwne było to , że poruszał się ruchem jednostajnym po linii prostej. Obiekt zniknął mi z oczu po ok 15sekundach obserwacji... i nie był to żaden samolot;]
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

Ja odnoszę dziwne wrażenie, że samoloty zaczynają latać zygzakiem, albo parabolicznie, bo wszystkich dziwi, że coś może lecieć ruchem jednostajnym.

Zgadzam się z Zitem. To białe to NOL, bo nie wiemy co to. Czy statek obcych. Bardzo w to wątpię. Prędzej jakiś samolot, obiekt wojskowy lub coś podobnego.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: azor »

[quote name='Alyna' post='64106' date='sob, 05 gru 2009 - 13:50']Ja odnoszę dziwne wrażenie, że samoloty zaczynają latać zygzakiem, albo parabolicznie, bo wszystkich dziwi, że coś może lecieć ruchem jednostajnym.

Zgadzam się z Zitem. To białe to NOL, bo nie wiemy co to. Czy statek obcych. Bardzo w to wątpię. Prędzej jakiś samolot, obiekt wojskowy lub coś podobnego.[/quote]

Faktycznie ciekawy matariał gdzie to było nagrane i jakiej godzinie i kierunku geograficznym to też jest istotne widać ze biały jakby ''metaliczny'' obiekt jest bardzo daleko bo na duzej ogniskowej dopiero go widać a zatem wzrokowo był praktynie nie widoczny ? Na samolot to nie wygląda i dosć szybko sie porusza widac po odległosci kątowej wobec widoczncyh chmur a to też moze moim zdaniem wykluczać balon. Co do drugiego obiektu trudno co kolwiek powiedzieć tyle że to ''cos'' wzbija się w górę.
hoobertoos
Infrzak
Kontakt:

Post autor: hoobertoos »

Alyna mi poprostu chodziło, że to coś musiało mieć dużą masę żeby oprzeć się podmuchom wiatru. Czyli latająca jednorazówka to nie była, a okrągłego samolotu to nie wiem jak Ty , ale ja jeszcze nie widziałem ;]
ZooM
Początkujący
Kontakt:

Post autor: ZooM »

Bardzo oryginalne to nagranie, trzeba mieć farta żeby takie zrobić,

a nie mam pomysłu czym są te obiekty...
Ostatnio zmieniony ndz gru 13, 2009 3:01 pm przez ZooM, łącznie zmieniany 1 raz.
fool me once shame on you, fool me twice and I put you in the ground
crunk_mp
Infrzak
Kontakt:

Post autor: crunk_mp »

Ciekawe nagranie przyznam, a co to bylo to powiem ze nie wiem :P

Podobala mi sie koncowka, faktycznie wygladalo to tak jakby ten mniejszy "statek" wlatywal do "mother ship" :D
Awatar użytkownika
malin
Początkujący
Kontakt:

Post autor: malin »

napewno nie satelita ,ksztaltu ufo tez nie przypomina ,za wolne na jakis obiekt wojskowy ,

sadze ze te dwa punkty maja cos ze soba wpolnego poniewaz na poczatku leca rowno czarny pod bialym pozniej sie rozchodza rownomiernie ,to jakas zabawa chlopakow na bloku,moze latawce
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”